Važan marketinški uspjeh Dinama

Hrvatska 17. srp. 202021:02 > 21:04
Podijeli:
Izvor: Foto: Getty images/ Srđan Stevanovic

GNK Dinamo i tehnički sponzor kluba adidas nastavljaju suradnju!

Izvor : GNK Dinamo Zagreb

U trenucima kada će GNK Dinamo kao najtrofejniji hrvatski nogometni klub za kraj uspješne sezone u zrak podignuti još jedan, ukupno 31. naslov prvaka, bliži se i promocija novih službenih dresova za sezonu 2020/21.

Za one najvjernije navijače Dinamo i adidas premijerno u subotu, 18. srpnja otvaraju ONLINE BLIND SALE PROMOCIJU u kojoj će dinamovci prije službenog predstavljanja dresova moći naslijepo kupiti novi Dinamov dres i osvojiti ekskluzivne pogodnosti.

Navijači Dinama moći će u limitiranoj prodaji kupiti nove adidas dresove čiji dizajni još uvijek nisu predstavljeni, a na taj način imaju priliku među prvima obogatiti svoju nogometnu kolekciju.

Posebnost BLIND SALE PROMOCIJE upravo je u ekskluzivnosti koju najvjerniji navijači dobivaju, a to su besplatan tisak imena, broja i reklame na dres, kao i potpisi igrača prve momčadi, što nove dresove svakako čini jedinstvenima.

U BLIND SALE promociji navijači će moći izabrati jedan od čak 17 artikala, a u ponudi su i novi adidas dječji dresovi, kao i adidas službene štucne za novu sezonu.

IZVOR: GNK Dinamo