VIDEO: Ovaj Modrićev potez je razljutio navijače Reala

Francuska 14. lip. 20229:19 > 9:28
Podijeli:
REUTERS/Gonzalo Fuentes via Guliver

Španjolski list Marca raspisala se o situaciji između Kyliana Mbappea i Luke Modrića u tunelu na poluvremenu utakmice između Francuske i Hrvatske.

“U tunelu Stade de Francea na poluvremenu utakmice Francuske i Hrvatske (0:1) nastala je najviralnija slika s te utakmice. Prikazuje kako Luka Modrić traži dres od nikoga drugog nego Kyliana Mabppea“, piše Marca i dodaje:

“Madridista iz Hrvatske je očitao lekciju Francuzima, a onda je privukao veliku pažnju gestom prema suparniku, zvijezdi PSG-a.”

Dodaju kako se više govori o tome nakon utakmice, nego o samoj utakmici.

“Nakon utakmice tema je igra dviju desetki, ali daleko više govori se i piše o slici koja je izazvala veliku pozornost, ali i debatu među navijačima Reala. Kada su igrači na poluvremenu otišli prema svlačionicama, kamere su s leđa uhvatile Modrića kako traži dres od Mbappea.

On mu ga je dao bez oklijevanja. To je učinio igrač o kojem su maštali na Bernabeuu i za kojeg se činilo da definitivno dolazi u Real ovog ljeta, ali je umjesto toga produljio ugovor s PSG-om.”

Pišu kako je Modrić ovim potezom razljutio navijače Reala.

“Ovaj Modrićev potez, prilaženje igraču koji je izigrao Real te traženje dresa od njega, na društvenim mrežama je razljutio navijače Reala. Smeta im što Modrić za dres moli igrača koji je onako odbio Real, a drugi pišu da je trebalo biti obrnuto. Odnosno, da je mladi Mbappe trebao moliti dres od veteranske legende Reala i osvajača Zlatne lopte”, zaključuju u Marci.

Komentari

Vaš komentar