Neymar: Ne znam kakvi su planovi PSG-a za mene

Francuska 23. srp 202216:59 > 17:01
Podijeli:
Matthieu Mirville

Brazilski nogometni majstor Neymar (30) objavio je u subotu u Tokiju da želi nastaviti karijeru u redovima Paris Saint-Germaina, unatoč brojnim nagađanjima o njegovoj budućnosti na Parku prinčeva.

“Želim ostati u klubu”, rekao je Brazilac nakon pobjede pariškog sastava protiv Urawa Red Diamondsa (3:0) na predsezonskoj turneji po Japanu.

“Do sada mi klub nije ništa rekao, pa ne znam kakvi su njihovi planovi za mene,” dodao je.

Neymarova budućnost u redovima PSG-a bila je tema mnogih glasina nakon dolaska novog sportskog direktora Luisa Camposa i trenera Christophea Galtiera.

Iza njega je razočaravajuća sezona sa 13 golova i osam asistencija u 28 utakmica u svim natjecanjima. No, Brazilac je 1. srpnja iskoristio kaluzulu u ugovoru i automatski produljio ugovor za godinu dana, pa je sada vezan za PSG do 2027. godine.

Upitan nešto ranije o Neymarovoj budućnosti, Galtier je objasnio kako mu se čini da je Brazilac vrlo sretan na treninzima, no nije dao konkretan odgovor o nastavku karijere brazilskog majstora.

“Što će se dogoditi u bliskoj budućnosti na kraju prijelaznog roka, ne znam, rekao je. Nisam razgovarao s Neymarom o tome,” poručio je.

“Želim da Neymar ostane, jer kada imate igrače svjetske klase, bolje ih je imati sa sobom nego protiv sebe,” dodao je.

Komentari

Vaš komentar