Vaha ljutit na vodstvo Nantesa, želi ga Maroko

Francuska 7. srp. 201923:12 > 23:16
Podijeli:
Izvor: Masashi Hara/Getty Images

Nije tajna kako za Vahinim uslugama prilično veliko zanimanje, a kao jedna od opcija spominje se Maroko, čiji savez razmatra promjenu izbornika nakon što su eliminirani u Afričkom kupu nacija.

Vahid Halilhodžić (67) je prošle sezone preuzeo Nantes i spasio klub od ispadanja u Ligue 2, a iako ima važeći ugovor do 2020. godine, ne bi bilo iznenađujuće da promijeni sredinu.

Tijekom prošle sezone Halilhodžić je bio na ‘ratnoj nozi’ s Nantesovim rukovodstvom jer su mu, kako je tvrdio, radili iza leđa i dovodili igrače koje ne poznaje, a kraj epizodi u klubu za koji je svojevremeno igrao mogao bi doći ovog ljeta.

Nije tajna kako za Vahinim uslugama prilično veliko zanimanje, a kao jedna od opcija spopominje se Maroko, čiji savez razmatra promjenu izbornika nakon što su eliminirani u Afričkom kupu nacija.

– Halilhodžić je u Maroku već vodio Raja Casablancu, a uspjeha je imao i vodeći alžirsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu. Kako nije u dobrim odnosima s ljudima iz Nantesa, cijeli posao je vrlo moguć”, navode Marokanci.

Nantes je, podsjetimo, prethodnu sezonu pod Halilhodžićevim vodstvom završio na 12. mjestu.