Moreno: Zaslužili smo puno više od ovoga

Europa 10. kol 202220:54 > 20:55
Podijeli:
vitoriasc.pt

Vitoria Guimaraes upisala je pirovu 1:0 pobjedu protiv Hajduka koji je prošao u četvrto pretkolo Europa Lige zahvaljujući 3:1 pobjedi na Poljudu u prvoj utakmici.

Trener Portugalac Moreno Teixeira ističe kako je njegova momčad zaslužila više.

“Nakon ne baš najbolje utakmice u Hrvatskoj, danas smo bili puno bolji od protivnika i zaslužili smo puno više od ovoga. Čak i kod 1:0 smo bili momčad koja je bliža još jednom golu. U nekim trenucima nedostajalo nam je više vjere da to možemo”, rekao je Moreno pa dodao:

“Pokušali smo sve, radili smo izmjene. Na kraju smo imali igrača manje pa smo htjeli iskoristiti braniča Andrea Amaroa kao napadača, no to nije imalo nekog efekta. Ima još stvari koje nismo stigli utrenirati. No, mogu vam reći da se u svlačionici najviše čuo i osjetio ponos, pomiješan s frustracijom što nismo prošli dalje.”

Oglasio se i strijelac jedinog gola – Anderson.

“Znali smo da će utakmica biti jako teška. Moramo čestitati protivniku, koji ima sjajne igrače. Malo nam je nedostajalo da pretvorimo svoje prilike u golove. Utakmica je bila teška za igranje, ali nije bilo nemoguće doći do preokreta. Sada nam preostaje koncentrirati se na prvenstvo.”

Komentari

Vaš komentar