Štimac: Ovakav Dinamo teško će osvojiti HNL!

Europa 16. ruj. 202123:24 > 23:27
Podijeli:
Paul Chesterton

Dinamo je porazom 2:0 na Maksimiru od West Hama krenuo u novu sezonu Europa lige.

West Ham je iskoristio greške igrača Dinama i slavio golovima Antonija i Ricea.

“West Ham nije igrao ni s punim gasom, a nakon poklon-gola bilo je sve riješeno. Dinamo je, bez dileme, puno slabiji nego zadnjih godina, nedostaje svega, momčad niti djeluje svježe, niti djeluje sigurno. Nema dovoljno kretanja, nema uz Ademija, koji nije u punoj energiji, nekog back vokala, ispred njega fali Olmo, Majer, igrači koji imaju potez”, rekao je za Sportske novosti Igor Štimac pa dodao:

“Rano je za konačne prognoze, ali ovakav Dinamo teško može biti prvak i u HNL-u, jer s ovakvom igrom bit će kikseva i u Hrvatskoj. Sigurno je da Dinamu treba pauza za konsolidaciju, fale, recimo, Gojak kao pokretač, Moharrami… ima tu dosta materijala, a svi se slažemo da je slabije ono na što smo navikli, i to neće biti lako nadomjestiti.”

“Što promijeniti? Za početak, svi, od Livakovića do Petkovića trebaju ući u formu, a premda je dobro prošao, Dinamo ne treba otpisivati. Očekivanja su velika, navikli smo na odličan Dinamo, ali taj je Dinamo bio sposoban, a ovo sad nije slučaj, ovo je momčad u stvaranju…”

Komentari

Vaš komentar