Oršić: Krasnodar vrijedi više od pozicije na ljestvici

Europa League 17. velj. 202117:34 > 19:03
Podijeli:
Nova TV

Nogometaši i stručni stožer hrvatskog prvaka Dinama sletio je u Krasnodar

Po pravom zimskom vremenu i tempetarurama ispod nule Modri su se uspjeli nekako domoći svog hotela, a trener Zoran Mamić i napadač Mislav Oršić bili su na presici za novinare.

Trener Dinama je govorio još prije ždrijeba kako bi Krasnodar mogao biti Dinamov protivnik u šesnaestini finala, a tako je na kraju i ispalo.

Takav sam imao osjećaj, nisam ga želio i nisam mislio da će biti lako. Imao sam osjećaj da će nas put ponovno odvesti u Rusiju. To se ostvarilo, nadam se da će se uslišati želje koje su iza toga, a to je da prođemo Krasnodar“, kazao je Mamić.

Zoran Mamić
Foto: Szilard Koszticsak/MTI via AP

Kao trener ste pobijedili Arsenal, možete li usporediti njih s Krasnodarom?

Ono je bilo drugo natjecanje, nova utakmica. Svaki sportaš želi pobijediti svaku utakmicu, koncentriramo se na ono što je ispred nas, a to je utakmica s Krasnodarom.”

Nešto razgovorljiviji bio je Mislav Oršić:

Sigurno nas očekuje jedna teška utakmica, protivnik koji je igrao u Ligi prvaka, morat ćemo biti na naših 100 posto ako želimo doći do pozitivnog rezultata”,  rekao je Mislav Oršić.

Koliko vas brinu i vremenski uvjeti u Rusiji? Sutra bi moglo biti i minus 13.

 

Ne smijemo razmišljati o onome na što ne možemo utjecati. Tako je kako je, u takvim uvjetima moramo dati sve od sebe. Sigurno da će biti teško, moramo se naviknuti. Momčad koja će pokazati više želje i volje će doći do boljeg rezultata“, rekao je Oršić pa nadodao:

Jedna su od najboljih momčadi u Rusiji, stanje na tablici u ligi nije realno. Morat ćemo stvarno dati sve od sebe da bismo došli do dobrog rezultata“, završio je Mislav Oršić.