Ivanušec: Nećemo igrati na nulu, idemo na pobjedu!

Podijeli:
Izvor: David Klein/Sportimage(Credit Image: © David Klein/CSM via ZUMA Wire) (Cal Sport Media via AP Images)

Veznjak Dinama Luka Ivanušec u odličnoj je formi i pokušat će to pokazati večeras protiv Villareala u četvrtfinalu Europske lige

Na Europskom prvenstvu mladih reprezentacija u Sloveniji ukupno je bio najbolji igrač vrste Igora Bišćana. Imao je punu minutažu sve tri utakmice, iskazivao je na svakoj ogromni talent i znanje.

Mladi nogometaš Dinama za Sportske novosti dao je intervju uoči velike utakmice protiv Španjolaca.

Kako se osjeća pred večerašnji sraz sa španjolskim Villarrealom?

Stanje je dobro, okupili smo se svi mi iz reprezentacije. Gledali neke isječke i znamo da je Villarreal kombinatorna momčad, koja i pod pritiskom nastoji izaći s loptom. Mi ćemo pokušavati također takvim načinom i mislim da će to biti dobra utakmica dvije slične momčadi”, kazao je Ivanušec.

Ivanušec je odgovorio na pitanje mijenja li što činjenica da protiv Villareala Dinamo igra prvu utakmicu kod kuće, dok je protiv Tottenhama prvo gostovao

Ja bih čak rekao da se ne mijenja ništa, idemo u svaku utakmicu isto i pokušavamo pobijediti. Nema prevelike razlike igra li se prva utakmica doma ili u gostima. Mi u svakoj utakmici idemo na pobjedu, sigurno je da nećemo igrati na “nulu”, nas zanima samo trijumf. Za Španjolce smo maksimalno spremni, a i dalje smo prvi na ljestvici u HNL-u. To nam je u ovom trenutku najbitnije.”

Komentari

Vaš komentar