Viktorijini navijači: Došli na pivo i po pobjedu

Europa League 21. velj. 201915:31 > 15:36
Podijeli:
Izvor: Michal Cizek/EuroFootball/Getty Images

Dinamo bi večeras u 18.55 protiv Vikorije trebao igrati u sljedećem sastavu: prema posljednjim najavama trebao istrčati u ovom sastavu: Livaković - Moharrami, Theopile, Dilaver, Leovac - Olmo, Ademi, Gojak - Hajrović, Petković, Oršić

Ostalo je tek nekoliko sati do još jedne Dinamove povijesne utakmice. U 18.55 sati Dinamo kreće nadoknaditi 2:1 prednost Viktorije iz Plzena.
U središtu Zagreba viđena je velika skupina navijača Viktorije, koji kažu da su došli na pivo, ali i po pobjedu. Tvrde da se ne boje Bad Blue Boysa.

– Atmosfera će biti sjajna, baš joj se radujemo. Navijači su udaljeni od travnjaka, ali naprave odličnu atmosferu jer su divlji”, upozorio je branič Viktorije Milan Havel, a autor potvrdio njegove riječi podsjećanjem na ludovanje zagrebačkih navijača u Plzenu prošlog tjedna i sukob s policijom.

Nezapamćen interes za Dinamom vlada uoči večerašnjeg susreta. Iz kluba kažu da je veći nego kad je Dinamo igrao Ligu prvaka. Prodano je 27 tisuća ulaznica, a s obzirom na to koliko je domaćih i stranih novinara zatražilo akreditacije, novinarska loža bit će pretijesna pa će jedan dio medija biti prebačen na gornju zapadnu etažu.

Posljednja informacija iz modre svlačionce glasi: Dinamov veznjak Lovro Majer (21) označen je kao višak uoči susreta s Viktorijom Plzen i susret će pratiti s maksimirskih tribina.

Iznenađujuća je to odluka Nenada Bjelice ako znamo da je Majer prije samo četiri dana bio (po)najbolji igrač ‘modrih’ u ligaškom susretu sa Slaven Belupom. Nije u pitanju ozljeda, Majer je potpuno spreman, ali…

Dinamo bi prema posljednjim najavama trebao igrati u ovom sastavu: Livaković – Moharrami, Theopile, Dilaver, Leovac – Olmo, Ademi, Gojak – Hajrović, Petković, Oršić