Cosmi: U 30 godina nisam vidio to što danas na Poljudu

Hrvatska 14. ruj 202219:14
Podijeli:
Alessandro Garofalo/LaPresse

Serse Cosmi izgubio je i drugi derbi od dolaska u Rijeku, ovog puta na Poljudu bolji je bio Hajduk 2:0.

“U Rijeci sam dva tjedna, tek hvatam konce. Sigurno da moramo raditi puno. To svi znaju. Ambicija ove sezone nije kao prijašnjih. Nije takav ni budžet, ni igrači. Kada se povuče paralela s prošlom sezonom ostala su samo trojica igrača iz prvih 11″, rekao je Cosmi pa dodao:

“Nisam Mourinho pa da mogu tjerati igrače. Moram raditi s onim što imam. Sigurno da je ovoj momčadi potrebno nešto, vidjet ćemo sa čelnim ljudima kluba hoćemo li nešto napraviti po tom pitanju. Ne mislim da trebam tjerati deset igrača. Neka druga momčad bi u prvom dijelu kaznila Hajduka. Da je Hajduk igrao protiv Osijeka, danas bi u prvom poluvremenu gubio.”

Cosmi je nakon drugog gola Hajduka otišao u svlačionicu.

“Ne bih kritizirao ovaj klub, tu je igrao moj idol Milan Rapaić kojeg sam kratko trenirao. Imam veliki respekt prema ovom klubu i gradu. U 30 godina nogometa nisam nikad vidio što se dogodilo danas. Izbacili smo loptu van i nije dozvoljena izmjena. Ne razumijem zašto četvrti sudac nije dozvolio izmjenu. Udaljio sam se s ruba terena da ne bih imao neku reakciju zbog koje bih žalio. Vi ste ljudi iz nogometa. Možda se varam, možda sam u krivu, ali…Pitao sam suca nakon utakmice o toj situaciji, nije mi ništa rekao.”

Komentari

Vaš komentar