Ćorluka: Najteže mi je bilo nazvati Niku

Hrvatska 28. pro. 202120:34 > 22:32
Podijeli:
(Photo: Ricardo Moreira Fotoarena)

Bivši Vatreni i pomoćnik izbornika Zlatka Dalića, Vedran Ćorluka, komentirao je akutalnosti u hrvatskom nogometu.

Osvrnuo se na Hajdukovca Marka Livaju i spornu snimku koja se proširila društvenim mrežama.

On sam se 2007. godine našao u središtu sličnog skandala nakon što je pogrdno pjevao o Niki Kranjčaru. Osvrnuo se na taj trenutak i prokomentirao nedavnu pjesmu Hajdukovih igrača.

“Najteži poziv u životu bio mi je nazvati Niku Kranjčara i ispričati se. O njemu ne da sam imao vrhunsko mišljenje, nego možda najbolje. U trenutku ludila dogode se stvari tijekom kojih jedan neiskusan mladić može, nažalost, podleći atmosferi i pjevati. Sigurno i on sam zna da je pogriješio, da se te stvari ne pjevaju i ne govore, da je puno njegovih suigrača poniklo iz tog kluba. Sve što ja sad govorim volio bih da je netko meni rekao prije moje pjesme. Ne mislim da je to stvar zbog koje bi ga se trebalo izbaciti iz reprezentacije”, rekao je Ćorluka za RTL.

Prokomentirao je i aktualno stanje u HNL-u.

“Ja sam dinamovac i Dinamo uvijek vidim na vrhu. Najbolja je ekipa, ima najbolju momčad i mislim da će biti prvak. Najozbiljniji konkurent? Osijek. Disciplinirani su i imaju jako dobrog trenera koji zna kako se ponašati u derbijima, podići tenzije i stručan je. To se vidi po njegovoj momčadi”, zaključio je.