‘Ostali smo bez dvojice, Šutalo šest tjedana aut’

Champions League 20. srp 20227:56 > 7:58
Podijeli:
REUTERS/Borut Zivulovic via Guliver Image

Dinamo je u prvom europskom ispitu ove sezone odigrao 2:2 na Maksimiru protiv Shkupija, pa je jasno da će put do trećeg pretkola Lige prvaka morati osigurati u Skopju.

Loša vijest za Dinamo je što je ostao i bez dva igrača, Josipa Šutala i Kevina Theophile-Catherinea.

“Puno smo se potrošili u ovom dvoboju, ostali i bez dvojice igrača. Mogu reći da smo dobro ušli u utakmicu sve do tog izlaska Joška Šutala zbog ozljede. Tražili smo se u sigurnosti iznošenja lopte, tu nas je suparnik čekao. Ta njihova špranca, igra na duge lopte, nam je poznata, ali ipak smo primili takav jeftini gol. U drugom je poluvremenu bila igra prema jednom golu, činili smo sve pa i s izmjenama da budemo što učinkovitiji. Na kraju smo i došli do vodstva pa onda opet jeftino primili gol nakon tehničke greške koje nam se potkradaju”, rekao je trener Dinama Ante Čačić pa dodao:

“Naravno, ne mogu biti zadovoljan s rezultatom, ali pred nama je još 90 minuta, u ovih osam dana moramo dobro analizirati situaciju i učiniti sve da budemo bolji. Optimist sam, utakmica je pokazala da s pravom tako mislim, da imamo kvalitetu i vjerujem da će u Skopju biti sasvim drukčija priča.”

Theophile-Catherine?

“Osjetio je bolove u zadnjoj loži. Vidjet ćemo kakvo je stanje.”

Josip Šutalo?

“Dobio je udarac u kvadriceps, to je najmanje šest tjedana stanke, vidjet ćemo nakon pregleda.”

Komentari

Vaš komentar