Čabraja: ‘Bjelica će sigurno rotirati, igrat ćemo otvoreno’

Hrvatska 23. srp 202214:32
Podijeli:
NK Lokomotiva

Pred Lokomotivom je druga utakmica sezone, u Kranjčevićevu za vikend stiže Osijek koji je u zgusnutom ritmu zbog europskih utakmica.

Lokomotivi se u sastav vraća Jakov Anton Vasilj koji je propustio otvaranje protiv Dinama zbog suspenzije žutih kartona, a za prvu momčad bi trebao konkurirati i Luka Stojković koji se ozlijedio pred kraj priprema. Mateo Marić je protiv Dinama dobio crveni karton, a upitan je i Josip Pivarić koji također vuče blažu ozljedu.

Utakmicu je najavio trener Lokomotive SIlvijo Čabraja. 

“Zadovoljan sam igrom s otvaranja sezone protiv Dinama, s tim da moramo neke sitne nedostatke i greške smanjiti na minimum. Te greške su nas praktički koštale što se nismo vratili s Maksimira s pozitivnim rezultatom. Osijek ima široki kadar, vjerujem da će ih trener Bjelica izrotirati, te određene igrače, ako će biti potrebe, odmoriti, te će ući u utakmicu ozbiljno i angažirano”.

“Nadam se da će utakmica, kao i sve dosadašnje utakmice Lokomotive, biti otvorena, trkački dobra, i da će publika moću uživati u utakmici”, kazao je između ostalog trener Silvio Čabraja.

 

Komentari

Vaš komentar