Bradarić: ‘Nikad više? Neka sam ga onda zabio Englezima!’

EURO 2. tra. 202112:17
Podijeli:
Izvor: HNS

Domagoj Bradarić bio je presretan nakon što je donio Hrvatskoj četvrtfinale EURA u posljednjim sekundama protiv Engleske, a imao je i poruku za njihovog izbornika.

“Stvarno mi je onaj udarac u posljednjoj minuti sudačke nadoknade sjeo ‘top’, baš onako izvanredno. U tom trenutku nisam imao drugog izbora, nego pucati. Bila je zadnja minuta, što ću nego opaliti?”, rekao je Domagoj Bradarić nakon velikog uspjeha na EURU za Sportske Novosti. 

Ne dvoji da mu je to najveći trenutak dosadašnje karijere.

“Definitivno!. Postigao sam pogodak za povijesno četvrtfinale Eura mlade reprezentacije. Nikada do sada niti jedna generacija nije to napravila, zato je ovo nešto fantastično, ta zaustavljena slika nikad mi neće izblijediti iz memorije. Još sam pod dojmom tog pogotka…”

Što mu je kazao izbornik Igor Bišćan nakon utakmice?

“U svlačionici je bilo ludo slavlje. Žao mi je što nisam mogao ostati duže. Morao sam odmah otputovati za Francusku. Ali, u tom kratkom vremenu sam dobro proslavio veliki uspjeh. Zaslužili smo ovaj prolaz, definitivno jesmo, jer ova mlada reprezentacija je jako velika momčad.”

Aidy Boothroyd, engleski izbornik, nakon utakmice je kazao: “Bradarić više nikad neće zabiti takav pogodak.” Što biste mu poručili?

– Neka ja više nikad ne zabijem takav pogodak, ali drago mi je što sam ga zabio Englezima kad je bilo najpotrebnije. Sad Englezi mogu pričati što god hoće, mi smo prošli dalje, oni su ispali. To je najbitnije.

 

Komentari

Vaš komentar