Navija za Dinamo, potpisao za Hajduk: ‘Cilj je titula’

Hrvatska 25. lip 202212:11 > 16:11
Podijeli:
Robert Matić/Hajduk.hr

Novi igrač Hajduka Toni Borevković, koji je stigao na posudbu iz Vitorije, govori o razlozima za takav potez.

Splitski klub predstavio ga je videom u kojem se Borevković kao vojnik kluba javlja na dužnost. Dolazak novog igrača u Hajduk privukao je puno pozornosti pošto je spomenuti nogometaš dinamovac, a njegov klub izgubio je borbu za njegov transfer od najvećeg rivala.

“Prije dva-tri tjedna kada sam završavao sezonu u Vitoriji, krenula je priča da su u financijskim problemima te da bi me pustili ako bih uspio naći nešto. Čuo sam se s menadžerom Marjanom Šišićem. On mi je počeo spominjati Hajduk. Čuo sam se sa sportskim direktorom Nikoličiusom i trenerom Dambrauskasom. Oni su mi prezentirali plan i ciljeve, brzo smo se dogovorili.

Svidjelo mi se sve što su sam čuo od njih. Isto kao kada mi je Marjan spomenuo Hajduk, bilo je u to vrijeme kontakata s Dinamom. Ljudi iz Hajduka su mi rekli da je cilj borba za titulu, da će glavni igrači ostati, to me privuklo, borba za naslov prvaka. Time su me kupili”, kazao je za Dalmatinski portal.

Borevković je prije godinu dana izjavio da je dinamovac, a ovako sada to komentira: “Nemam s tim problema. U mojoj obitelji se uvijek navijalo za Dinamo. Kada sam odlazio u Dinamo, navijao sam za njih, ali tamo nisam dobio priliku. Ako me netko pita koji sam klub simpatizirao u Hrvatskoj, odgovor je Dinamo.

Ali, sada kada je došla prilika da dođem u Hajduk, kada sam razmišljao, rekao sam imaš poseban motiv uzeti s Hajdukom titulu jer mi Dinamo nije dao priliku. Ne zamjeram ja njima ništa, ali želim pokazati da su pogriješili. Hajduk je veliki klub. Kada sam vidio atmosferu na finalu kupa, mogu samo reći ‘skidam kapu svima’. Takvu atmosferu nema nitko u Hrvatskoj. Moj cilj je titula s Hajdukom.”

Komentari

Vaš komentar