Bjelica: Ovo još nisam doživio u karijeri

Hrvatska 14. ožu. 202121:22 > 21:25
Podijeli:
AP Photo/Armando Franca

Osijek je s uvjerljivih 4:0 slavio protiv Šibenika na Šubićevcu u utakmici koja će se pamtiti po prekidu zbog nestanka struje zbog čega je uslijedio poduži prekid.

Osijek je slavio golovima Kleinheislera, Miereza, Santinija i Ercega te nastavio lov na Dinamo koji im bježi dva boda.

“Čestitke dečkima, odlično su se prilagodili terenu i uvjetima. Ulazak u drugo poluvrijeme bio je odlučujući za utakmicu”, rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica, prenose Sportske novosti, pa dodao:

“Imali smo psihološki loš tjedan, ali momčad je pokazala mentalnu snagu. Pauza je bila duga, ovo još nisam doživio u karijeri, ali snašli smo se odlično.”

Trener Šibenika Krunoslav Rendulić je istaknuo:

“Bili smo loši, pali smo bez ispaljenog metka. Ako misliš dobiti utakmicu, treba imati pravi pristup. Ako toga nema, onda nešto ne valja. Posebno kada se boriš za ostanak, pristup mora biti bolji. Opet gubimo iz prekida, uvijek na isti način, onda to nije normalno. To je stvar odgovornosti. Zašto je pristup ovakav? Vidjet ćemo, analizirat ćemo. Prečesto se događa ovo. Igrači moraju shvatiti da ništa nije gotovo, i kada smo imali veliku prednost isto sam govorio. Ako iz ovoga izvučemo pouku onda on neće biti bolan.”