Bjelica: Ne bih to komentirao, događa se

Konferencijska liga 21. srp 202217:36 > 17:38
Podijeli:
xMassimoxPaolone LaPressex via Guliver

Nogometaši Osijeka savladali su s 2:1 (0:0) kazahstanski Kizilžar u prvom dvoboju drugog pretkola Konferencijske lige.

“Prilagodba na teren, na vremenske uvjete, na razliku u vremenu sigurno nije bila lagana i vidjeli smo na početku utakmice da možda i nismo najbolje startali, ali kako je utakmica tekla smo rasli, na kraju i pobijedili, a to smo i htjeli”, rekao je Nenad Bjelica.

Do prvog gola, koji je postigao Mihret Topčagić, nismo ni imali ništa zanimljivo za vidjeti, a nakon toga uslijedio je i gol Kleinheislera, ali i autogol Osijeka.

“Da nema grešaka u igri ne bi bilo ni golova ni za nas ni za protivničku ekipu. Ovaj rezultat nas drži budnima. S 0:2 bismo možda mislili da je gotovo, ali ovo nas drži budnima i raduje.”

“Čestitao bih svojim igračima koji su odigrali dobru utakmicu. Vjerujem da su naše šanse za prolazak u uzvratnoj utakmici velike, a to je najvažnije”, dodao je zadovoljno Bjelica nakon susreta.

Kyzylzhar se pokazao kao vjerodostojan protivnik dok su za golove zaslužni Topčagić i Kleinheisler.

“Pokazali su ne samo da su borbeni, nego u prvom poluvremenu su dolazili i do nekih šansi. Prva prečka pa onda jedan šut u drugom poluvremenu koji je obranio Ivušić. Pred nama je puno posla i zato apeliram na naše navijače da dođu i da nas podrže u toj utakmici. Nadam se da ćemo im priuštiti jedno zadovoljstvo.”

A što se tiče autogola?

“Ne bih to komentirao. To se događa. Da nema grešaka u igri ne bi bilo ni golova za nas ni za protivnike. Idemo dalje”, nevoljko je prokomentirao.

Uzvratna utakmica s Lokomotivom igra se 28. srpnja u osječkom Gradskom vrtu.

“Vidjet ćemo kako je tko završio ovu utakmicu. Leovac je izgleda malo ozlijedio aduktor tako da vjerojatno neće biti na raspolaganju. Ali evo, Mario je ušao i odradio sjajnih pola sata. Imamo širok kadar. Tko god bude igrao vjerujem da će odigrati na visokom nivou. Naš cilj je u svakoj utakmici pobjeda.”

Komentari

Vaš komentar