Bjelica je imao jednu zamjerku igračima!

Hrvatska 21. tra. 202122:49 > 22:50
Podijeli:
Izvor: Wojciech Klepka cyfrasport Newspix

Osijek i Dinamo odigrali su 1:1 u Gradskom vrtu, što znači da Plavi u završnicu prvenstva ulaze s dva boda prednosti i utakmicom manje.

Dinamo je poveo golom Majera, da bi Osijek poraza spasio Erceg.

“Ovo su bile najbolje dvije hrvatske momčadi u najboljoj formi. Jako kvalitetna utakmica s obje strane, puno trke, borbe i šansi, ali rezultat je realan. Da je bilo tko pobijedio, bilo bi nezasluženo”, rekao je trener Osijek Nenad Bjelica, prenosi Index.hr.

“Bili smo pasivni u sredini terena, a Petković nam je radio puno problema. Slabo smo komunicirali, osobito naši braniči. Dinamo ima kvalitetu da ti stvara probleme, izgledalo je kao da igramo pasivno, a zapravo smo trčali u prazno.”

“Teško je kontrolirati Dinamo jer su stalno mijenjali pozicije. Da smo bili malo agresivniji u sredini, bilo bi to bolje. Naši zadnji vezni igrači bili su prenisko i kad bismo uzeli loptu, opet bi dolazila Dinamovim igračima. U drugom poluvremenu smo bili bolji. Veliki kompliment mojoj momčadi. Živi smo, živi smo.”

“Za sljedeće utakmice vraća nam se Jugović, neće biti nekih kartoniranih, ali imamo široki kadar. Moramo se dobro pripremiti za Rijeku, bit će teško, ali nema više laganih utakmica. Na nama je da pobjeđujemo i da se oni negdje okliznu”.