Bišćan: ‘Bradarićev gol slučajan? To je traženje alibija’

EURO 1. tra. 202119:58 > 20:37
Podijeli:
Izvor: Malcolm Mackenzie/PSI-11081-0089

Igor Bišćan odgovorio je na prozivke engleskog izbornika Aidyja Boothroyda kako je Domagoj Bradarić zabio slučajan gol, gol zbog kojeg je Hrvatska prošla u četvrtfinale EURA.

Hrvatska je u prvoj utakmici protiv Portugala izgubila 1:0, a Bišćan je nakon utakmice dobio kritike zato što su mnogi smatrali da je reprezentacija trebala igrati ofenzivnije.

“Bile su kritike na to kako smo igrali. Najmanje smo izgubili, to nam je donijelo četvrtfinale sa samo tri boda. Broj upućenih udaraca Engleske i Švicarske zajedno protiv Portugala u okvir je nula, naš broj upućenih udaraca sveukupno prema vratima je osam. To je isti broj koji smo imali sami iz tog defenzivnijeg pristupa. To govorim da dam do znanja da ne znači što se nekad odlučiš igrati na taj način na koji se odlučiš da ti to umanji šanse da zaprijetiš. Portugal je bio daleko najbolji u našoj grupi i jedan je od favorita cijelog turnira. Što će biti sa Španjolskom treba vidjeti”, rekao je Bišćan pa komentirao engleske reakcije nakon poraza od Hrvatske:

“Njihov izbornik nije bio dovoljno samokritičan. Nije njih izbacio Bradarićev gol, odnosno jest, ali pobijedili su u utakmici. Nema pravo tražiti alibije i prebaciti razloge za svoje ispadanje na eurogolove mojih igrača. Niti proglašavati taj gol slučajnim. Pa on ima ekipu koja vrijedi šest-sedam puta više od naše i duplo više od Portugala. Ne šalje dobru poruku svojim igračima.”

Komentari

Vaš komentar