Bilo srce za Banovinu! Danas u 19:11 kreće nova aukcija

Hrvatska 11. sij. 202114:15 > 14:22
Podijeli:
Getty Images

Na račun udruge Bilo srce već do sada je uplaćeno više od 268.000 kuna, no hajdukovci na tome ne misle stati.

Udruga Bilo srce pokrenula je akciju ‘Bilo srce kuca za sve vas’ s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć području Siska, Petrinje i Gline koja su teško pogođena potresom.

U ponedjeljak u 19:11 sati počinje niz humanitarnih aukcija dresova bivših i aktualnih igrača Hajduka kao i drugih igrača koji su se odazvali pozivu Bilog srca.

“Niz otvaramo s dva posebna dresa i pozivamo sve da prate službenu Facebook stranicu HKNH Bilo srce i u 19:11 budu spremni sudjelovati u aukciji. Među dresovima ima pravih poslastica za sve navijače, kao i za kolekcionare. Nadamo se da ćemo na ovaj način pokazati koliko jako Bilo srce kuca za Banovinu”, rekao je predsjednik udruge Bilog srca Ivan Baranović.

Dresovi koji će u narednim tjednima biti ponuđeni prikupili su upravo bivši igrači okupljeni u Udrugu veterana koji su aktivni članovi Bilog srca i od samog početka su pokazali inicijativu i uključeni su u sve akcije.

“U situaciji kao što je ova dužnost svih nas je pomoći, a ujedno je i zadovoljstvo da na ovaj način možemo sudjelovati zajedno s navijačima i pokazati koliko je hajdučko srce”, rekao je predsjednik Udruge veterena Vlatko Đolonga, prenose službene stranice kluba.

Komentari

Vaš komentar