Bilić: City i Liverpool su koplje iznad svih u PL-u

Hrvatska 8. sij. 202122:12 > 22:14
Podijeli:
Slaven Bilić
Slaven Bilić

Slaven Bilić prije odlaska u Kinu gdje je preuzeo Beijing Guoan baterije puni u Vodicama.

Bilić će u utorak za Zagreb gdje će riješiti vizu, a nakon toga ima let za Kinu.

Razočarenje otkazom u WBA još uvijek traje.

“Jedan dio mene je razočaran, žao mi je. Imali smo 11 debitanata u Premierligi, morali smo se učiti kroz prvenstvo, to je nova ekipa, učili smo se primati udarce i objektivno smo rasli. S te strane mi je žao, borili bi se do kraja. Nogomet nije matematika, a matematiku moraš približiti da bi bio konkurentan. Mi to iz financijskih razloga nismo napravili, u startu smo znali da će biti borba do kraja. Ima malo gorčine, na način koji se to dogodilo”, rekao je Bilić za Novu TV.

Otkrio je bivši izbornik u koju kategoriju trenera spada.

“Ja dosta realno znam svoju poziciju na nekoj trenerskoj karti svijeta. Svjestan sam da ponuda ima i bit će ih uvijek, ali sam svjestan da ne spadam u kategoriju najboljih trenera poput Guardiole. Ja u toj kategoriji nisam , nećemo se lagati. U Kini su dobre financije, a broj dva je klub, moj novi klub je u top tri. Plan kluba i ekipa je dobra.”

Bilić je dao i svoju prognozu Premier lige.

“Svi su u formi, a ako su svi u formi City i Liverpool su dosta bolji od drugih. Jedno vrijeme je bio Chelsea pa su pali, tu je i United. Ali koplje iznad svih su City i Liverpool.”

Komentari

Vaš komentar