Albanski reprezentativac stigao u Rijeku

Hrvatska 24. srp. 202116:32 > 17:19
Podijeli:
HNK Rijeka

Albanski veznjak Lindon Selahi novi je igrač Rijeke. Dolazi kao slobodan igrač, a zadnji klub mu je bio nizozemski Twente.

“Danas sam stigao na stadion, izgleda sve jako lijepo, jedva čekam zaigrati pred navijačima Rijeke. Znam da Rijeka ima dugu povijest, posljednjih godina imala je velike uspjehe i u europskim natjecanjima i sretan sam što sam ovdje”, započeo je Selahi svoju prvu izjavu kao igrač Rijeke.

Selahi je inače rođen i odrastao je u Belgiji, ali je Albanac. Prvi seniorski nastup ostvario je u Standard Liegeu.

“Budući da sam porijeklom s Balkana znam jako puno o hrvatskom nogometu. Dovoljno je pogledati hrvatsku nogometnu reprezentaciju koja je igrala finale Svjetskog prvenstva, te ima niz svjetski poznatih igrača. U karijeri sam ujedno igrao s Dujom Čopom u Standardu tako da ćemo se opet sresti”, rekao je kroz smijeh pa dodao:

“Najbolje se osjećam u veznom redu prema naprijed, volim igrati presing, dobro se osjećam s loptom u nogama, vjerujem da mogu doprinijeti prema naprijed svojim asistencijama. Gledajući ovaj sjajan travnjak vjerujem da mogu pružiti dobre igre u dresu Rijeke.”

Nakon Standarda Selahi je još igrao za Twente i Willem II. U Eredivisie je nastupio 46 puta i zabio dva gola. Ima i četiri nastupa za albansku reprezentaciju.

Komentari

Vaš komentar