Lovren: ‘Klopp me trebao, ali….’

Nogomet ostalo 6. lip. 202114:08
Podijeli:
REUTERS/Antonio Bronic

Dejan Lovren došao je u središte pozornosti putem velikog intervjua za magazin FourFourTwo u kojem se dotaknuo mnogih detalja iz svoje karijere.

Dejan Lovren ponovno će s Hrvatskom biti na velikom natjecanju, a za magazin FourFourTwo ispričao je kako je izgledao put Hrvatske na SP u Rusiji, posebno polufinale s Engleskom.

Englezi su mogli pobijediti već do kraja prvog poluvremena, no mi smo se na vrijeme vratili, a posebno kad je došao produžetak. Iako smo bili umorniji jer smo ranije dva puta igrali produžetke, no osjećali smo se moćnije. Kad je riječ o finalu, mnogi su godinama govorili kako smo talentiranija generacija od one koja je 1998. godine osvojila broncu, ali stvari su nam se morale poklopiti da bismo konačno uspjeli.”

O izgledima Hrvatske na predstojećem Euru…

Naš je osnovni cilj proći skupinu. Nedostajat će nam igrači poput Mandžukića i Rakitića, ali talent imamo. Kada smo maksimalno unutra na razini mentalne snage, tada možemo pobijediti svakoga.”

Kako pamti vrijeme provedeno u Liverpoolu, posebno odnos s Jürgenom Kloppom?

Oprostili smo se prijateljski, to je najvažnije. Ponekad smo imali teške razgovore što je normalno u odnosu menadžera i igrača, posebno mi je teško pao trenutak kada sam zamijenjen već nakon pola sata utakmice protiv Tottenhama jer smo gubili s 2:1, no taj trenutak me ipak natjerao da promislim o samome sebi. Nakon što sam stigao u Zenit, poslao mi je poruku da me treba ali nisam mu odgovorio,” kazao je Lovren.

Komentari

Vaš komentar