Rozić za SK: Cibona nije Bandićev klub

Hrvatska 9. ožu. 202112:48
Podijeli:
Foto: Sportklub

U novom izdanju Basket Mušketira gost je bio sportski direktor Cibone Marin Rozić.

Rozić je između ostalog odgovorio i na pitanje što za klub znači prerani odlazak dugogodišnjeg gradonačelnika Milana Bandića.

“Milan Bandić je bio veliki ljubitelj sporta, pogotovo zagrebačkih. I ne samo zagrebačkih, mislim da je pomagao na svim razinama. Cibona nije Bandićev klub, on je bio gradonačelnik dugi niz godina i hvala mu što je imao sluha za sve naše probleme. Nama se za sada ništa nije promijenilo, uredno funckioniramo i dalje te vjerujem da će tako biti i u budućnosti”, istaknuo je Rozić, koji je progovorio i o smjeni trenera Ivana Velića, koji je otišao nakon dvije vezane pobjede

“Velić je napravio puno u Ciboni, on je vodio ekipu koja je postala prvak prije dvije sezone. Definitivno će biti zapamćen po tome, kao i po mnogo drugih stvari. Osjetilo se da je došlo do zasićenja i s jedne i s druge strane, ali o njemu mogu reći sve najbolje te mu želim svu sreću.”

Umjesto Velića stigao je Vladimir Jovanović.

“Jovanovića smo upoznali još dok je bio na klupi FMP-a. On je napravio sjajne stvari s njima, igrao finale ABA lige. Pokazao je da se radi o sjajnom mladom čovjeku koji je apsolutno unutra. Informirali smo se na strane, i nismo dobili nijednu stvar koja bi narušila naše mišljenje. Siguran sam da je on pravi izbor i da nam je trebao takav tip trenera.”

Što je još Rozić rekao pogledajte u emisiji Basket Mušketiri koji je na rasporedu u utorak od 22.40 sati na SK 1.

Komentari

Vaš komentar