Dino Rađa u glavu: To je jedno obično sr..e!

Košarka 16. lip. 20228:52 > 8:564 komentara
Podijeli:
AP Photo/Elise Amendola

Tijekom okupljanja hrvatske košarkaške reprezentacije uoči nadolazećih utakmica u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo predsjednik Stručnog savjeta HKS-a Dino Rađa imao je zanimljive komentare...

Rađa je prvo najavio ono što čeka Hrvatsku u narednim ljetnim mjesecima, naravno uz ključne susrete sa Slovenijom i Finskom u borbi za Svjetsko prvenstvo, barem što se A selekcije tiče. No, to nije sve.

“Imamo momčad koja je, uz neke nedostatke, ipak u dobrom sastavu, s euroligaškim i NBA igračima. Imamo se pravo nadati povoljnom rezultatu. Nakon ove dvije utakmice, toplo se nadam da nas čeka još jedan krug kvalifikacija, onda i Eurobasket u rujnu. Sada treba raditi, dobro se pripremiti. Znamo da nas u Ljubljani čeka krcata dvorana, a takve utakmice su poseban gušt za igrati…”, izjavio je Rađa, a prenose Sportske novosti.

A onda je prilično izravno prokomentirao NBA workoutove na kojima će sudjelovati Danko Branković Karlo Matković.

Pazim koju ću riječ upotrijebiti da kažem što o tome mislim… Ma, ti NBA workouti su jedno obično sranje! Tamo se sve radi jedan na nula, a što ti možeš napraviti jedan na nula, kad to nema veze s košarkom pet na pet, to su dva različita sporta. Svima njima bi puno više koristilo da su došli ovdje, da su trenirali u reprezentaciji, jer tamo neće napraviti ništa, osim što će se maltretirati na putovanjima. Ako njih dvojica misle da su spremni za NBA ligu, a ne mogu dominirati niti ovdje, onda smo u raskoraku. Problem je i što ne razmišljaju svojom glavom, nego ih vode menadžeri. Obojica još nisu spremni za NBA, obojica bi imali puno više koristi da su ovdje i da u sudarima na treningu protiv Zupca, Marija ili Bojana vide što je to NBA”, poručio je Rađa.

Komentari

Vaš komentar