Drama u Beogradu: Zvezda 'zakoračila' do nove titule

Srbija KLS 17. lip. 201921:01 > 21:06
Podijeli:
KK Crvena zvezda

Košarkaški Crvene Zvezde osigurali su petu prvenstvenu titulu zaredom nakon pobjedničkog koša Billyja Barona, no postoji jedan problem...

Naime, pobjednički koš Billyja Barona postignut je iz nedosuđenih koraka! Nakon svega što se događalo u finalnoj seriji, vrijeđanja s obje strane, pa verbalni napadi navijača, na koncu odlučila je velika, nevjerojatna pogreška sudaca.

Partizan je već najavio žalbu, odluka će biti donesena u utorak. Bit će svakako zanimljivo pratiti što će odlučiti Košarkaški savez Srbije. Domaća momčad ima za čime žaliti, vodili su 14 razlike rano u utakmici, no sve su prokockali. Inače, utakmica je prekinuta osam minuta prije kraja nakon što je udar groma nanio štetu na sustavu rasvjete te je ostavio rupu na krovu dvorane Aleksandar Nikolić. Nakon otprilike pola sata igre, dvoboj je nastavljen.

Najefikasniji čovjek na terenu s 21 poenom bio je upravo junak Billy Baron koji je ranije u danu produžio ugovor sa Zvezdom na još jednu godinu. Ovo je treći trofej sezone za crveno-bijele nakon ABA lige i Superkupa regionalnog natjecanja.