Povremeni reprezentativac potpisao za Mulaomerovića

Hrvatska 17. ruj 202213:22
Podijeli:
Cibona/Mihal Jacić

Klub koji vodi po svemu sudeći bivši izbornik hrvatske reprezentacije Damir Mulaomerović, Cedevita Junior, pojačao se iskusnim Pavlom Marčinkovićem...

Iskusni Pavle Marčinković (32), koji igra na poziciju krila, dolazi u redove Cedevite Junior nakon što je prošlu sezonu proveo u svom rodnom Zadru. Uz Zadar u dosadašnjoj karijeri je igrao za Zagreb, Cibonu i Split. Kao član “Žutih” je u sezoni 2018./2019. bio izabran kao MVP HT Premijer lige.

“Sretan sam što smo postigli dogovor s Cedevitom Junior. Dolazim u momčad koja je dosta mlada i ima puno potencijala te kod trenera kojeg jako dobro poznajem. Cedevita Junior je klub na vrhunskom nivou, ima odličnu organizaciju i uvijek ima dobru selekciju mladih igrača. Veselim se izazovima u novoj sezone”, istaknuo je Marčinković.

“Radi se o jednom iskusnom reprezentativcu koji je kroz svoju karijeru pokazao da ima dobru radnu etiku koju će prenositi našim mladim igračima. Pavle je igrač koji može puno donijeti našoj mladoj ekipi s njegovim iskustvom, da nauče od igrača koji puno toga prošao. On je odličan igrač koji će sigurno pridonijeti našoj momčadi. Zadovoljni smo s ovim potpisom jer znamo što ćemo dobiti s njim i što će on značiti za našu mladu ekipu”, nadovezao se trener Damir Mulaomerović.