Cibosi počeli trenirati, vratila se i radna zajednica

Hrvatska 4. svi 202017:23 > 17:28
Podijeli:
KK Cibona/Ivan Santro

Trener Velić je po povratku iz Bosne i Hercegovine obavezan provesti 14 dana u samoizolaciji, pa su vođenje treninga preuzeli pomoćni trener Bariša Krasić i kondicijski trener Ivan Antunović.

Nakon šest tjedana košarkaši Cibone su ponovno na parketu Draženovog doma. Na posao se vratila i radna zajednica, koja je prije mjesec dana završila na burzi rada.

U narednom će periodu trenirati 13 igrača koji će biti raspoređeni u 3 grupe koje se neće međusobno susretati. Trener Velić je po povratku iz Bosne i Hercegovine obavezan provesti 14 dana u samoizolaciji, pa su vođenje treninga preuzeli pomoćni trener Bariša Krasić i kondicijski trener Ivan Antunović.

Uz mladog Roka Prkačina koji je otprije u prvom sastavu, treninzima će biti priključeno još sedam mladih igrača.

– Nakon pedesetak dana bez treninga jedva smo se čekali vratiti radu i treninzima. Ovdje imamo jako dobre uvjete za održati treninge prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Radit ćemo u 3 grupe. Igrači koji su u različitim grupama se zapravo neće ni viđati. Ova je pauza očekivano ostavila traga na igračima koji su malo fizički pali, no to je sasvim normalno. Vidi se da su svi radili i da su se pridržavali plana i programa kojeg su dobili. Sad ćemo ovaj period raditi prvenstveno na individualnoj tehnici i podizanju snage i kondicijske pripremljenosti – rekao je pomoćni trener Cibone Bariša Krasić.