Radost loptanja pod obručima u Šibeniku: Partizan iznenadio

Košarka 20. svi. 202223:46 > 23:48
Podijeli:
Sport Klub

PRO 3x3 Tour u Hrvatskoj preselio je ovog vikenda iz Dubrovnika u Šibenik gdje je u impozantnom ambijentu Tvrđave svetog Mihovila održan prvi od dva dana natjecanja. U subotu slijedi završnica kroz nokaut fazu.

Nakon četiri utakmice kvalifikacija i 12 grupne faze dobili smo osam četvrtfinalista PRO 3×3 Toura u Šibeniku.

Konkurencija je bila žestoka, a mnogi su susreti odlučeni u koš ili dva razlike, u zadnjim sekundama ili čak u produžecima.

Skupinu A osvojio je splitski Showtime s dvije pobjede, a iz skupine B dalje su prošli crnogorski G-Unit i pobjednik turnira u Dubrovniku Pharma Classic. Tu se zatvorio krug u kojem su sva tri sastava imala po pobjedu i poraz te je na kraju “izvisio” Borik Bjelovar zbog lošije ukupne koš-razlike. Pharma Classic izborio je drugi krug pobjedom nad G-Unitom poslije produžetka.

U skupini C slavio je beogradski Partizan koji je tek nedavno oformio momčad, pobijedio je drugoplasirane Crne guje za koje igraju aktualni hrvatski reprezentativci Gunjina, Jacović, Krstanović i Vrgoč, dok su u skupini D nokaut fazu izborili prvoplasirani Skradin Aurum Sky s dojučerašnjim reprezentativcima Rašetinom i Kujundžićem te banjalučki 3×3 Prointer Inving.

Sport Klub

Subotnji program starta od 19 sati, također uz izravan prijenos na Sport Klubu.

Parovi četvrtfinala, subota 21.5.

19.00 Showtime – Crne guje

19.25 Skradin Aurum Sky – G-Unit 3×3

20.05 Pharma Classic – 3×3 Prointer Inving

20.30 3×3 Partizan Beograd – Gurugram 3BL

Revijalni program

19.50 Utakmica djevojčica

20.55 Natjecanje u tricama za gledatelje

21.35 Natjecanje u tricama za igrače

22.15 Utakmica seniorki

Komentari

Vaš komentar