Markota raskinuo s Vukovima: Žao mi je što se ovako završilo

Podijeli:
Izvor: ABA league, FMP

Damir Markota i Cibona raskinuli su ugovor. Tijekom utakmice Cibone i Gorice u srijedu 'Šveđo' se sukobio s trenerom Jovanovićem i iskusnom veteranu je prekipjelo.

Nakon što se u srijedu tijekom poluvremena utakmice s Goricom sukobio s trenerom Vladom JovanovićemDamir Markota napustio je Cibonu.

Sporazumni raskid ugovora službeni je epilog ove priče, iako zvuči mnogo pomirljivije od prirode cijele situacije koja se ovih dana odigravala pod Tornjem.

Podsjetimo, Markota se u listopadu prošle godine po peti put vratio u Cibonu, u kojoj je trebao biti do kraja sezone.

“U ime kluba želim Šveđi zahvaliti na ogromnom doprinosu koji je utkao u rezultate Cibone u svih pet puta koliko je bio ovdje. Žao mi je da se rastajemo prije vremena, ali vrata našeg kluba će mu uvijek biti otvorena”, poručio je sportski direktor Marin Rozić.

Svoj osvrt dao je i Markota.

“Klubu se želim zahvaliti na pruženoj prilici i na svim lijepim godinama koje sam proveo ovdje i uspomenama koje ću pamtiti cijeli život! Žao mi je što je došlo do ranijeg rastanka nego što je planirano. Nadam se da će nas poslužiti zdravlje do kraja pa će onda doći i rezultat. Moje zdravlje trenutno nije najbolje i ne mogu dati svoj maksimum. Ono što se dogodilo znamo mi koji smo bili tamo, riješili smo to između sebe i tako će i ostati”, rekao je.

 

Komentari

Vaš komentar