Hezonja šokirao: Tada sam razmišljao o mirovini

Euroleague 29. tra. 202116:10 > 16:29
Podijeli:
Passion2Press.dex/xMarkusxFischerx

Mario Hezonja ove sezone vratio se iz NBA lige i potpisao za Panathinaikos, a veliku ulogu u tome odigrala je Barcelona.

Hezonja je otkrio kako je prije potpisa za Panathinaikos morao dobiti dozvolu Barcelone koja je polagala prava na njega nakon njegovog povratka iz NBA lige.

“Čovjek kojem se želim zahvaliti je Nacho (op.a. Rodriguez), nekadašnji GM Barcelone koji mi je omogućio da dođem ovdje”, rekao je za grčku Gazzettu Hezonja.

Hrvatski košarkaš potom je otkrio kako je razmišljao o mirovini nakon otkaza u Memphisu.

“Nakon NBA balona bilo mi je dosta svega, bilo mi je dosta košarke i želio sam dići ruke od svega. Bio sam zadovoljan haklanjem košarke s prijateljima i što se mene tiče bio sam u mirovini. Rekao sam obitelji da odlazim u mirovinu, ali me nitko nije shvaćao ozbiljno.”

Odluku je promijenio nakon ponude iz Grčke.

“Bio sam na Floridi, igrao s prijateljima košarku te svakodnevno trenirao. Stigla je ponuda, poslali su mi ugovor preko menadžera i krenuli smo s pregovorima. Agent me pitao kako se osjećam oko ponude Panathinaikosa. Kazao sam mu: ‘Kakvo je to pitanje, kako se osjećam? Naravno da želim u PAO’. No, prepreka je bila Barcelona koja je imala prava na mene. No, Nacho mi je omogućio prelazak ovdje”, zaključio je Hezonja.