VIDEO: Carolina na 2:0, Oilersi izjednačili u Kanadi

Hokej 21. svi 202210:11 > 10:13
Podijeli:

Noćas smo gledali vrlo zanimljive dvije NHL utakmice, Carolina protiv NY Rangersa, dok je Edmonton uzeo pobjedu u Calgaryju 5:3.

Carolina Hurricanesi su poveli 2:0 protiv Nww York Rangersa na Istoku. Na prvi gol čekali smo do 36. minute kada je zabio Smith, a konačnih 2:0 donio je Aho krajem treće trećine.

Nova hokejaška poslastica iz kuhinje Flamesa i Oilersa. Nakon 15 golova u prvoj utakmici, “samo” 8 u drugoj, ali uz jači intenzitet, više prilika i više drame.

Domaći su opet krenuli furiozno i poveli 2:0 u prvih deset minuta. Imali su i 3:1 u drugoj trećini, no Oilersi su pokazali zavidnu količinu mirnoće, ustrajnosti i zrelosti. Počelo je novim draguljem McDavida za 2:3, jedan od najljepših golova doigravanja.

Bouchard je do kraja drugog dijela, “topom”, izjednačio. Ključan trenutak utakmice događa se u drugoj pol. 3.trećine, Calgary ima igrača više i priliku za novo vodstvo, no junak Edmontona postaje Zach Hyman koji 1 na 1 zabija, s igračem manje, za 4:3 gostiju. Ubrzo i Draisaitl jedan na jedan potvrđuje pobjedu Naftaša.

Komentari

Vaš komentar