Lovrenčić za SK o sezoni NHL-a: ‘Favoriti su mi Knightsi’

NHL 8. sij. 202117:50 > 18:011 komentar
Podijeli:
Nikola Hodalj i Marko Lovrenčić

NHL kreće 13. siječnja, a jedni od onih koji su najavili novu sezonu su Nikola Hodalj i nekadašnji član Medvešćaka Marko Lovrenčić.

Od siječnja do svibnja očekujte veliku poslasticu na kanalima Sport kluba, pred nama je još jedna uzbudljiva sezona NHL-a i bitka za Stanley Cup te se velikim nestrpljenjem čekamo tko će biti nasljednik Tampe Bay Lightninga.

Striktna pravila očekuju tamošnje klubove s obzirom na dobro poznatu situaciju u svijetu, odnosno tamošnji hokješai će se definitivno morati prilagoditi na novo normalno. Što se tiče All-Star utakmica i utakmica na otvorenom, zasad je sve odgođeno, ali nikad se ne zna što donosi novi dan.

Nikola Hodalj je jedno od najnovijih pojačanja u Sport klubovom timu, čovjek koji živi hokej.

“Prošlogodišnja je sezona zbog epidemije završila na način da su sve momčadi u doigravanju igrale utakmice u dva grada, u takozvanom „bubbleu“. Sve momčadi sa zapada lige igrale su u Edmontonu, a sve momčadi s istoka u Torontu. Od početka ove sezone liga je dopustila da klubovi igraju utakmice u svojim dvoranama. Nadamo se i drugim relaksacijama mjera, a najviše povratku gledatelja na tribine”, rekao je Nikola.

Naš stalni gost bit će i Marko Lovrenčić, bivši hrvatski hokejaš reprezentativac koji je s Medvešćakom prošao sve čari EBEL i KHL lige te je i on najavio kako gleda na cjelokupnu novu sezonu, ali i svoje favorite.

“Bojim se da će tu biti puno ozljeda, cijeli sustav je promijenjen i zaista ne znam što očekivati kako bi to sve moglo izgledati. Što se tiče favorita, meni su tu glavni Las Vegas Knightsi koji su u par godina zaista napravili velike rezultate. Tu su i Detroit Red Wingsi iz nekih mojih starijih dana, ali kažem, nezahvalno je sve još prognozirati”, najavio je Lovrenčić.

Osim Nikole Hodalja i Marka Lovrenčića, za vas noćne ptice NHL će komentirati I Ivan Hodoba, Igor Flak, Alen Selman te Tomislav Trtanj.

Komentari

Vaš komentar