Vujović: Ako je Duvnjak pravi, Kiel može do naslova!

Rukomet 28. pro. 202013:19 > 13:21
Podijeli:
Photo by Martin Rose/Getty Images

Uz Duvnjaka na FF su još Cindrić i Štrlek

Proslavljeni rukometaš Veselin Vujović, za Balkan Handball najavio je Final Four rukometne Lige prvaka koji u ponedjeljak počinje u Kolnu. Na završnom turniru doista birano društvo. Barcelona (9 naslova), PSG, Kiel (3) i Veszprem.

– Veszprem ulazi u najboljoj formi, nisu imali puno odgođenih utakmica. Na svim pozicijama su posebno jaki. Ali sve ovisi o Nenadiću. Vezsprem je dobio Kiel nedavno, ali Nijemci su super. Kielova obrana 5-1 je najbolja u Europi. Nedostatak Kiela može biti slabija rotacija. Duvnjak čitam nije spreman, a kad je on je ponajbolji igrač svijeta. Mislim da će biti bolja utakmica Kiel i Vezsprem od Barcelone i PSG. Meni je najbliže finale Vezsprem i Barcelona, ali nezahvalna je bilo kakva prognoza.

Domagoj Duvnjak (Kiel), Luka Cindrić (Barcelona), Manuel Štrlek (Veszprem) naše su uzdanice na završnom turniru Lige prvaka koji se trebao igrati u svibnju, no EHF ga je odgodio zbog koronavirusa. No, pronašli su termin prije početka SP-a koje će se igrati u Egiptu u siječnju 2021.

Barcelona – PSG (18 sati), Kiel – Vezsprem (20.30).