Simon: Neće biti dobro ako ćemo igrati ovako dalje

Eurobasket 2022 5. ruj 202217:07 > 17:08
Podijeli:
xFotoxOlimpikx originalFilename:jastrzebowski-polskach220825_npirn.jpg via Guliver

Nakon druge pobjede Hrvatske na Eurobasketu, naši su košarkaši komentirali vrijednu pobjedu nad Estoncima 73:70.

Unatoč pobjedi, Krunoslav Simon nije bio zadovoljan.

“Treba biti objektivan i reći da ovo nije bilo dobro, ovo je slaba utakmica od nas, iako su Estonci igrali fanatično i od prve sekunde su išli na glavu. Iako smo pobijedili, baš i nisam zadovoljan. Neće biti dobro ako ćemo igrati ovako u drugom krugu. Važna je pobjeda, ali treba se dići u sljedeće dvije utakmice”, rekao je Simon.

Već u utorak navečer igramo protiv Italije, a prijenos je na Sport Klubu.

“Talijani igraju doma i igraju lepršavo. Dobro je što ćemo igrati bez tog utega da nam ovisi drugi krug o tome, ali morat ćemo igrati puno i jače i efikasnije nego danas.”

Najviše je protiv Estonaca pogađao Karlo Matković, on je ubacio 17 koševa.

“Dobili smo, zadovoljni smo. Ovo je bila jača utakmica jer su imali podršku navijača, trebamo bolje krenuti u utakmicu. To trebamo popraviti sutra kako bi došli do pobjede”, rekao je Matković.

Na utakmicu se osvrnuo i Jaleen Smith.

“Oni su bili brzi i energični, ali naše iskustvo je prevladalo, bila je uzbudljiva utakmica, no drago mi je da smo na kraju izvukli pobjedu. Slobodna bacanja za pobjedu? Da, posljednja akcija je bila nacrtana za mene. Znao sam da želim pogoditi bacanje baš kao na treningu, publika je bila glasna, ali kad ih isključiš, onda je to samo jedno obično slobodno bacanje.”

Komentari

Vaš komentar