Pozzeco: Naravno da sam se ispričao Giannisu

Podijeli:
fiba.basketball

Skok izbornika reprezentacije Italije Gianmarca Pozzecca u naručje Giannisa Antetokounmpa postao je hit koliko i trijumf Azzurra u osmini finala protiv Srbije.

Oduševljeni Pozzecco, koji je isključen sredinom treće četvrtine utakmice sa Srbijom, nakon utakmice naletio je na grčku zvezdu i uz zagrljaj nije propustio priliku poljubiti ga i poručiti mu da ga voli.

Talijan je pred četvrtfinali dvoboj s Francuskom otkrio da se sutradan ispričao zvijezdi Milwaukee Bucksa.

“Oprosti, Giannis. Ispričao sam se, naravno. Ali bio sam sretan jer smo pobijedili”, rekao je talijanski izbornik koji nije otkrio detalje njihovog privatnog razgovora.

Pozzecco je otkrio da je završnicu sa Srbijom gledao s liječnikom reprezentacije koji je pripremao piće za oporavak igrača. Također, tu je bio i njegov prijatelj iz omladinskog pogona Albe iz Berlina koji radi kao volonter na Eurobasketu.

“Bilo je čudno jer je bila osmina finala, a ja sam u svlačionici i s prijateljem gledam utakmicu na TV-u, kao da mi treba još samo pivo da se opustim”, nasmijao se Pozzecco.

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub mogu pratiti na Telemachu, Total TV-u, Optima Telekomu i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima

Komentari

Vaš komentar