Sterling komentirao sporan trenutak!

Euro 2020 8. srp. 20218:51
Podijeli:

Engleska će prvi puta igrati u finalu Europskog prvenstva nakon što su s 2:1 pobijedili Dance.

Pobjedu im je golom u produžetku donio Harry Kane.

“Bila je to vrlo teška utakmica. Danska je obrana bila odlična i bilo je teško probiti je. Znali smo da moramo biti strpljivi”, kazao je Kane koji nije realizirao kazneni udarac u produžetku, ali je odbijanac ipak pospremio u gol.

“Nije bilo lako postići gol, Schmeichel je odličan vratar, no ipak sam zabio, imao sam sreće. Protiv Italije će biti teško, ali želimo osvojiti Europsko prvenstvo kod kuće”, dodao je Kane.

“To je još jedan korak u pravom smjeru, bila je ovo velika izvedba. Morali smo naporno raditi. Prvi put smo primili gol na Euru. Uspjeli smo izjednačiti i znali smo da trebamo biti strpljivi. S nogama koje imamo u momčadi, uz agresivnost i moć, znali smo da ih možemo nadmašiti i na kraju smo uspjeli,” dodao je Raheem Sterling za ITV.

Napadač Manchester Cityja je u produžetku izborio kazneni udarca koji je odlučio susret.

“Apsolutno je bio prekršaj, ušao sam u kazneni prostor i suparnik me sapleo”, kazao je Sterling osvrnuvši se prema finalu s Italijom.

“Sada se moramo koncentrirati na vikend. Slijedi nam Italija, malo ćemo proslaviti, a zatim se usredotočiti na finale. Moramo poduzimati korak po korak, to je ono što moramo učiniti”, dodao je.

Komentari

Vaš komentar