Dalić progovorio o Luki! Otkrio i gdje je pogriješio

Euro 2020 1. srp. 202120:54
Podijeli:
AP Photo/Frank Augstein

Jedno od pitanja koje je ostalo neodgovoreno nakon Europskog prvenstva je hoće li Luka Modrić i dalje igrati za hrvatsku reprezentaciju.

O Modriću je progovorio i izbornik Zlatko Dalić.

“Luka će sam odlučiti, to je na njemu. Razgovarat ćemo. Bila bi velika šteta da ode, on može dati još puno, barem do Katara, no odluka je na njemu, da sam odluči što i kako dalje. Razgovarat ću i s ostalim igračima, moramo obaviti razgovore, moramo neke stvari promijeniti”, za HRT je otkrio Dalić koji je odgovarao i ima li podršku HNS-a.

“Kad sam imao neke dileme oko podrške, rekao sam javno prije tri godine, ali od onda imam sve što mi treba. Imam maksimalnu podršku, imam autonomiju, uvjete… Mogu samo s pohvalom govorito o suradnji i podršci. S te strane nemam problema. Naravno, razgovarat ću s ljudima u Savezu i mislim da je to jako važno. Rekao sam, čim ne napravim cilj i ne ostvarim očekivani rezultat, sam ću napustiti reprezentaciju. Da nismo pobijedili Škotsku, sam bih otišao.”

“Sad kad se ovo bjesomučno pokušava pokazati kao neuspjeh, motiv u meni je još veći.”

“Moj, naš cilj je plasman u Katar. Da bi to ostvarili moramo se preispitati, a ja prvi. Moram sam sebe ukoriti za neke stvari na Euru. Nisam bio dosljedan, nisam bio čvrst i nisam bio hrabar. To nije moja odlika i tu sam pogriješio. To je moja greška. Moram se riješiti nekakvih uspomena. Prihavćam sve kritike i razumijem ih i znam da moram biti hrabriji, odlučiniji i odgovorniji u ovaj ciklus, jer nema puno vremenan i prostora. Spreman sam na to s još većim motivom i željom.”

Komentari

Vaš komentar