‘U krivu smo kad bi Vatrene poistovjetili samo s Modrićem’

Euro 2020 28. lip. 202114:21 > 14:58
Podijeli:
Guliver Image

Od 18 sati čeka nas spektakl u Kopenhagenu, Hrvatska i Španjolska igraju za četvrtfinale Europskog prvenstva.

Nisu Španjolci briljirali toliko  usvojoj grupi, osim u zadnjoj utakmici kada su zabili pet komada Slovačkoj. Jedan od onih koji je zabio je bio i Pablo Sarabia koji je sve prokomentirao:

“Falilo nam je samopouzdanja pred golom u prve dvije utakmice i to smo riješili. Na Hrvatsku idemo ojačani, u odličnom stanju” – rekao je Sarabia za Marcu pa nastavio o Luki Modriću:

“On je dobar koliko netko može bit dobar. Jako puno igre će ići kroz vezne redove, kako bismo odigrali odličnu utakmicu morat ćemo ih pritisnuti i ne dopustiti im da budu u komfor zoni.”

“Bili bismo u krivu kad bismo Hrvatsku poistovjetili s Modrićem. Vezni red nije samo on, morat ćemo stisnuti sve, no isto tako kažem da se moramo fokusirati na nas i na našu igru. To nas je dovelo do ovdje i to je ono na što moramo paziti. Nećemo mijenjati način na koji igramo. Pokušat ćemo biti protagonisti s loptom, prebacivati strane, puniti njihov šesnaesterac igračima i igrati presing svaki put kad je lopta u njihovim nogama kako bismo im što prije oduzeli posjed.”
Komentari

Vaš komentar