Specijal EURO 2020 je tu!

EURO 11. lip. 202115:51
Podijeli:
UEFA EURO 2020.

Čekanju je došao kraj – sati nas dijele od početka Europskog prvenstva u nogometu, a tim povodom Sport Klub je spremio specijal posvećen jednom od najvažnijih sportskih događaja ove godine.

Sve utakmice prvenstva ’Starog kontinenta’ moći ćete pratiti na kanalima United Media, prvenstveno Novoj S, dok će Sport Klub 2 do 11. srpnja biti posvećen samo najboljim europskim reprezentacijama.

Na našem specijalu pored vijesti i izveštaja moći ćete ekskluzivno vidjeti golove i najzanimljivije detalje sa svih utakmica! Nećemo zapostaviti ni studijske emisije, a redakcija Sport Kluba pripremila je i brojne tekstove.

EURO mog djetinjstva je tema kojom su se pozabavili naši brojni komentatori i novinari, pisali smo o herojima prethodnih prvenstava, pojedinim detaljima koji su obilježili povijest, ali i gradovima koji će ugostiti EURO. Uz to, svakodnevno ćemo imati vremeplov u kojem ćemo se prisjećati što se dogodilo na određeni dan u povijesti Europskog prvenstva, kao i Stav trenera u kojem će stručnjaci analizirati ono što se dogodilo prethodnog dana, ali i najavu što nas što kada čeka.

Budite uz Sport Klub i ostale kanale United Media!