SKener: Imamo li boljeg od Dalića?

Euro 2020 1. srp. 202117:08 > 17:192 komentara
Podijeli:
AP Photo/Petr David Josek

Kada je Zdravko Mamić drmao Hrvatskim nogometnim savezom najmanje bitna stavka za dobiti posao bila je imati dobar životopis.

Pa tako su reprezentaciju kao jedan od prvih poslova dobili Zlatko Dalić, Igor Štimac i Ante Čačić, te posljednji u nizu Zlatko Dalić.

Bilo je dovoljno sjediti na klupi Rijeke, Dinama Tirane, Slaven Belupa, Faisalyja, Hilala i Al Aina da bi se došlo na klupu Hrvatske.

I svaka čast, donio nam je Dalić srebro u Rusiji, no nakon toga šipak… Tri godine lutanja, nema napretka, dapače nazaduje se, pa se plasman u drugi krug Europskog prvenstva smatra uspjehom.

I onda nakon svega se hrvatski navijač zabrinutog lica pita imamo li boljeg od Dalića u strahu za budućnost reprezentacije.

Rebićev ispad razotkrio je sve probleme Dalićevih Vatrenih. I nakon svega ne bi iznenadilo da to izazove tektonske promjene u reprezentaciji, što znači i odlazak sadašnjeg izbornika.

Diskutirati jesu li Nenad Bjelica, Robert Prosinečki, Ivan Jurić i ostala imena koja se povezuju s reprezentacijom bolja od Dalića,  je nepotrebno…

Ili je opcija stranac…

Kako god bilo, na pitanje imamo li bolje od Dalića odgovor je jasan! Imamo! Samo je pitanje koliko su se stvari u HNS-u promijenile nakon odlaska bjegunca u Bosnu i Hercegovinu i je li napokon potreban životopis…

Možda nas i HNS iznenadi

Komentari

Vaš komentar