SKener: A tko bi Rebiću trebao zatvoriti vrata

Euro 2020 3. srp. 202112:29 > 12:313 komentara
Podijeli:
David Klein/Sportimage

Kalinić je izbačen združenom akcijom izbornika i senatora. Bio je nezadovoljan, ali nije poput Rebića bio kukavica, već je sve što je imao za reći i rekao izborniku Daliću.

Zlatko Dalić, hrvatski nogometni izbornik, jedno cijelo nogometno poluvrijeme se uglavnom ispričavao naciji u HRT-ovoj emisiji Europeo. Nekadašnji kolega Ivan Dorian Molnar je bio posve spreman, rekao bih da je u formi. U daleko boljoj od izbornika na za Hrvatsku netom završenom Euru 2020.

Zanimljivo, ne sjećam se izbornika koji je napravio po vlastitom priznanju toliko pogrešaka, da je toliko puta reko ‘sorry’, te da je toliko uvjeren u sebe da je svima poručio kako je on izbornik Vatrenih do Katara, a uvjeren je i u toj naftom natopljenoj zemlji.

S većinom toga izrečenim u toj emisiji se ne slažem, ali jako dobro sam čuo njegovu izjavu na pitanje što će u budućnosti biti s Antom Rebićem.

“Tko sam ja da zatvaram vrata reprezentacije bilo kome? Nikad nisam nikome zatvorio vrata i neću.”

U jednoj izjavi prije konkretno je prokomentirao njegov potez.

“Poštujem da svatko kaže ono što ima, ali ja bih da sam to rekao ili napisao, ostavio to za cijeli život. Ne bih brisao.”

Nikola Kalinić, već zaboravljenji centarfor Vatrenih, koji nije želio šutjeti, te je izborniku sve istresao u brk na SP-u u Rusiji je bilo dovoljno da zauvijek nestane sa scene. Tako su odlučili izbornik i senatori.

Dalić je u ove tri godine svašta isprobao kao izbornik, a centarfora nije pronašao. Nažalost, niti boljeg od Nikole Kalinića. Vjerovao je Anti Rebiću, da bi mu ovaj na kraju ‘zabio nož u leđa’. I na taj je način samo potvrdio da atmosfera u koju se neki zaklinjali ipak sve samo ne idilična i dobra.

Da zaključim priču o Rebiću. Dok se javno ne ispriča svima, pa i gospodi Samovojski i Prosinečkom nema što tražiti u dresu Vatrenih. Naravano, uz jedan preduvjet. Da za razliku od ovog Eura, na neko sljedeće natjecanje – ipak dođe.

Komentari

Vaš komentar