Podaci o nevjerojatnom trku Ronalda su zaista nestvarni

EURO 20. lip. 20219:40
Podijeli:

Cristiano Ronaldo je jučer zabio i asistirao Njemačkoj, ali Portugal je poražen 4:2

Ronaldov gol u 15. minuti je bio zaista impresivan, pa je uslijedila detaljna analiza ono što je uradio na Allianz Areni. Još jednom je uspio pomjeriti granice normalnog, iako se radi o 36-godišnjaku.

Legendarni Portugalac 92 metar uspio pretrčati za 14.2 sekundi što zaista djeluje nevjerojatno pošto je u jednom trenutku na centru igrališta čak i usporio.

Maksimalna brzina koju je ostvario igrač Juventusa je bila 32 km/h, usporedbe radi najbrži čovjek u povijesti Usain Bolt je tjekom utrke od 100 metara imao maksimalnu brzinu od 37.85
km/h
.

 

Sve ovo je rezultat fenomenalnog profesionalima kojeg je Ronaldo pokazuje svih ovih godina te je sada u stanju da pretrči mnogo mlađe protivnike od sebe.

CR7 već dugo vremena ima poseban način prehrane i treniranja. Neki znaju reći i da pretjeruje, ali jednostavno njegova glad za golovima i pobjedama mu ne dopuštaju da odustane.

Do sada na ovom Euru ima tri gola čim se izjednačio sa Miroslavom Kloseom kao najbolji strijelac svjetskih i europskih prvenstava. Obojica imaju po 19 golova.

Inače, Ronaldo i družina u posljednjem kolu igraju protiv Francuske. U reprizi finala posljednjeg Europskog prvenstva Portugalu treba bod za prolazak dalje, a nekim kombinacijama bi im odgovarao i poraz. U tom slučaju bi se trebali poklopiti rezultati iz ostalih grupa.

Komentari

Vaš komentar