Real traži izvješće HNS-a? Pacak: To nije istina

Euro 2020 16. lip. 202116:04 > 18:26
Podijeli:
Laurence Griffiths, Pool via AP

Činjenica kako je Luka Modrić propustio jučerašnji trening reprezentacije izazvala je brigu u redovima Kraljevskog kluba

Španjolski mediji pomno prate hrvatsku reprezentaciju te iz minute u minutu prenose glavne vijesti iz hrvatske baze. Iako je glasnogovornik Tomislav Pacak čak i službeno reagirao i objavio da je Luka Modrić odradio trening prema dogovoru, Španjolci ne staju s nagađanjima je li s Realovim playmakerom sve u redu.

“Luka Modrić je odradio cijeli trening. Drugi dan nakon utakmice radio je po posebnom programu zadnjih 20 minuta, dotad je odradio sve s ostatkom grupe”, poručili su iz stožera reprezentacije.

No ono što se javno ne komentira i zbog čega Španjolci izbliza prate Modrićevo stanje je monitoring Real Madrida, koji prikuplja svaki detalj o Modrićevom angažmanu u reprezentaciji. Španjolski mediji objavili su da novi trener i njegov tim traže dodatne podatke i izvješća o Modrićevom stanju te izvještaje s treninga kako bi znali u kakvom stanju im se ključni igrači vraćaju u klub pred novu sezonu.

U stožeru reprezentacije tvrde da nema nikakvog pritiska niti im Real slaže prvu postavu. Vijesti o Modrićevoj poštedi, koje prenose Španjolci, u krugu reprezentacije dočekuju s podsmijehom.

“Nemamo nikakvih zaprimljenih zahtjeva”, kratko nam je kazao glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Komentari

Vaš komentar