Ludnica pred 60 tisuća u Budimpešti, pa spektakl u Minhenu

EURO 15. lip. 202116:57
Podijeli:
Laszlo Balogh/Getty Images

Večeras nas na Europskom prvenstvu očekuju dvije odlične utakmice

Mađarska – Portugal 18 sati

Ludnica, prava ludnica će biti danas u 18 sati na stadionu Ferenc Puskas u Budimpešti. Čak 60 tisuća ljudi će bodriti Mađare u dvoboju protiv aktualnog prvaka Europe Portugala. Cristiano Ronaldo i društvo su veliki favoriti u ovom dvoboju, ali zaista ne treba domaćina prerano otpisati. Radi se o dobroj, radničkoj momčadi koja će u čvrstom bloku dočekati Portugalce.

 

Vrlo bitan dvoboj za ‘Selecao’ s obzirom da su u ‘skupini smrti’ sa Francuskom i Njemačkom.

Francuska – Njemačka 21 sat

Spektakl na samom kraju prvog kola Eura. Aktualni svjetski prvak protiv svjetskog prvaka iz 2014. godine. Dvije reprezentacije koje su pune zvijezda, pune vrhunskih igrača, ali i dvije reprezentacije koje su pod velikim pritiskom. Francuzi imaju određenih problema u momčadi, Giroud je progovorio protiv Mbappea i manjku lopti koje dobiva, vratio se Benzema i tko zna kako su neki igrači to prihvatili. Bez obzira na to, Francuzi su s pravom prvi favoriti turnira zbog fantastičnih pojedinaca, ali i momčadskog duha koji ih je krasio u Rusiji. 

Nijemci su na kraju jedne ere. Joachim Loew napušta ‘Elf’ nakon čak 15 godina i bit će zanimljivo vidjeti kako će završiti priču. Obrana je najslabiji dio njemačke momčadi, vratio se Hummels, koji bi sa Rudigerom trebao držati zadnju liniju, ali nije to izgledalo uvjerljivo u prijateljskim dvobojima. Kroos, Kimmich, Werner, Sane, Muller, Havertz, Gundogan. Pročitajte ta imena, zaista sve zvijezda do zvijezde i ofanzivni dio igre Nijemcima ne bi trebao biti problem.


Stvarno utakmica za prave nogometne sladokusce, vjerujem da nas neće razočarati.

Komentari

Vaš komentar