‘Kod nas su svi stručnjaci, ali ja sam uvijek bio tu’

EURO 11. lip. 202115:07
Podijeli:
Guliver Image

Jedan od onih koji će dirigirati veznim redom uz Modrića i Brozovića je i Mateo Kovačić.

Hrvatski veznjak imao je čudesnu sezonu, osvojio je Ligu prvaka s Chelseajem, i to po četvrti put u svojoj karijeri, a osim toga jedini je reprezentativac koji igra u Premier ligi pa vrlo dobro poznaje igrače s Otoka…

“Sigurno da nas očekuje teška utakmica, znamo koliko su englezi mladi,dobri,brzi,agresivni, navijači od njih očekuju puno, ali mi se dobro pripremamo. Čuo sam se i sa Mountom i Chilwellom, poželjeli smo si sreću.”

Kovačić ističe i njihove adute…

“Vidim da je glavna tema vezni red, ali obrana i napad su također dobri. oni imaju odlični vezni red, tu je Mount, Rice, ima ih još, oni su kvalitetni tu, mi imamo odlične igrače, borba u veznom redu, ali mi smo spremni na to. Pripremamo se kao i za svaku utakmicu i dat ćemo sve od sebe kao i uvijek.”

Dotaknuo se veznjak Bluesa mnogobrojnih negativnih komentara koji je posljednjih godina znalo dosta biti…

“Nemam prevelike komentare, jer ih nema puno. Kod nas se svi smatraju stručnjacima, ali jako ih je malo. Primam kritiku naravno, ali kod nas je to malo na neki način jako ružno u nekim situacijama. Ja se moram boriti s tim, istina je da nisam reprezentaciji dao najbolje utakmice, ali ja sam uvijek bio  u službi reprezentacije, te da ću uvijek dati sve od sebe, to je sigurno.”