Dalić: Ovo nam je škola, neki igrači su potrošili kredite

Euro 2020 29. lip. 202121:36 > 22:04
Podijeli:
Petter Arvidson BILDBYRAN

Vatreni su se vratili u Hrvatsku nakon ispadanja od Španjolske u osmini finala Europskog prvenstva.

Izbornik Zlatko Dalić dao je intervju za Dnevnik Nove TV gdje se dotaknuo mnogih stvari…

”Ja prvo moram napraviti analizu. Moram sam sa sobom riješiti neke stvari i promijeniti ih. Ako nastavim dalje moram sigurno mijenjati stvari, pogriješio sam. Moram shvatiti da sam napravio pogreške i ispraviti ih. Ovo nam je dobra škola i mislim da su neki igrači potrošili kredite na ovom Euru. Sjest ću s Lukom Modrićem i razmisliti što ćemo dalje, ostati ili otići. On mora biti primjer svima. Bio je tužan i razočaran, ali osjetio je tu pogrešku i to ga vuče dalje. Prvi moj razgovor je s Lukom”.

Dotaknuo se i slučaja s Rebićevim kopačkama, ali i Gvardiola kada je pio vodu.

”Dvije bizarne greške, ne mogu to objasniti. Čudno je da se to tako odvilo. Nekad igrači mijenjaju kopačke, ali tad ne padne gol”.

Nastavio je izbornik o Rebiću…

”Rebić je naš igrač koji je imao dobru sezonu u Milanu i dao je 12 golova. Svi smo razmišljali tko će zamijeniti Perišića, tu je reprezentacija najbolje pokrivena. Moja odluka je bila za Rebića. Mislio sam da će eksplodirati tu utakmicu, to mu je najdraža pozicija… Pogreška nije bila, mi smo napravili zamjenu, ušao je Oršić i donio energiju i snagu. Nismo napravili pogrešku po tom pitanju” – rekao je Dalić.

Komentari

Vaš komentar