VIDEO Ngannou brutalno nokautirao Stipu Miočića

Borilački sportovi 28. ožu. 20218:14 > 12:13
Podijeli:
Izvor: (Photo by Gregory Shamus/Getty Images)

Francis Ngannou novi je UFC prvak u teškoj kategoriji nakon teškog nokauta kojeg je zadao Stipi Miočiću

Težak poraz doživio je Stipe Miočić u borbi za naslov UFC prvaka od Francisa Ngannoua. Kamerunac je porazio Miočića brutalnim nokautom na početku druge runde, kada je spojio jedan lijevi kroše i poslao našeg borca na pod.

Stipe nije znao što ga je snašlo, a Ngannou je želio biti siguran da je novi prvak te se još jednom bacio na njega i udario još jednom prije nego je sudac Herb Dean prekinuo dvoboj.

 

Miočić je pogriješio na početku druge runde i to ga je koštalo nokauta. Ngannou ga je poslao u nokdaun, Stipe se izvukao i iz kontre ga čisto udario. Miočić je pomislio da ga je uzdrmao no nije. Ngannou je bio priseban, ispalio je lijevi kroše i poslao našeg borca na tlo i dovršio ga.

Završnicu borbe pogledajte OVDJE.

Bio je to vrlo slab nastup Miočića koji je u u nešto manje od šest minuta ispalio svega nekoliko udaraca rukom. Ngannou je bio dominantan od prve pa sve do posljednje sekunde dvoboja, Miočić je bio prepasivan, a o tome dovoljno govori i činjenica da nije u prvoj rundi ispalio nijedan udarac rukom.

Nakon pobjede Ngannou je izrazio želju da se bori protiv Jona Jonesa, koji se već mjesecima priprema za svoj debi u teškoj kategoriji.