Jon Jones želi napustiti UFC: ‘Tretirate me poput g**na!’

Podijeli:
Izvor: Sean M. Haffey/Getty Images

Mnogo problema ima ovih dana UFC organizacija s jednim od svojih najpopularnijih boraca.

Jon Jons, UFC-ov neporaženi prvak poluteške kategorije, njen rekorder s 11 obrana titula, najduljim pobjedničkim nizom i najviše pobjeda nokautom, javno je zatražio promociju da ga otpusti.

U nizu poruka koje je objavio, a potom obrisao sa svog profila na Twitteru, Jones je zamolio UFC da mu da otkaz nakon što je organizaciji poručio da ga tretira poput smeća.

Jones tvrdi da je UFC za njega ništa drugo osim depresivnog iskustva, da ga šef Dana White mrzi, pa je uz psovke zatražio UFC da raskine njegov ugovor.

Jones je napustio polutešku kategoriju i najavio ulazak među teškaše te je bio i suparnik kojeg je Francis Ngannou prozvao nakon što je pobijedio Stipu Miočića u borbi za titulu prvaka. Jones je na sve to odgovorio na društvenim mrežama tražeći novac za taj meč, no dobio je mnoštvo kritika i uvreda na taj potez.

Sam White je rekao da traženje novca ne znači isto što i pristanak na borbu, nakon čega je uslijedila nova runda upisa na Twitteru, a potom i ova. Tek treba vidjeti kako će UFC reagirati na Jonesove psovke, vrijeđanja i traženja da ga se otpusti.
Komentari

Vaš komentar