SKener: Veliki propust Dalića, ali je u pravu

Blog 8. svi 202116:34 0 komentara
AP Photo/Miguel Angelo Pereira

Borna Sosa u budućnosti će nositi dres Njemačke, a ne Hrvatske, što je definitivno veliki propust HNS-a i izbornika Dalića.

“U reprezentaciju ne ulazi nakon dvije utakmice. To mora biti kult, da se teško upada i ispada”, pomalo je kultna rečenica izbornika Zlatka Dalića koju je izjavio još u ožujku 2019. godine.

Da, postala je reprezntacija kult na kojoj su velike reprezentacije nabijale gol razliku u Ligi nacija, a gdje je izbornik sve te debakle pravdao pandemijom koronavirusa, jer eto drugi nisu imali tih problema…

Davao je Dalić mnogima priliku, isprobao gotovo sve dobro što Hrvatska ima, no ima li izbornik već sad 26 igrača koje će voditi na Euro?

To ćemo tek saznati, no na tom popisu našao se i Sosa, s kojim je u komunikaciji bio Ivica Olić, odnedavno trener moskovskog CSKA.

Na Sosinoj poziciji Dalić danas ima Barišića, Melnjaka, Barišića, a dolazi Gvardiol. Izbornik uistinu može zadovoljno trljati ruke zbog konkurencije na poziciji koja je dugi niz godina bila rak rana reprezentacije.

No, izgubiti 23-godišnjaka za kojeg je interes pokazao Bayern i koji je ove godine oduševio u Bundesligi je veliki propust HNS-a i Dalića.

“Svaki igrač ima pravo odlučiti koju zemlju želi predstavljati, ako ima takve opcije”, komentirao je izbornik slučaj Sosa.

Ajde, barem je tu u pravu…

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!